Vakantiebeurs 2024 Utrecht: Maak kennis met Mökki Travel!

Zin om vakantie-inspiratie op te doen? Van 11 tot en met 14 januari is het Vakantiebeurs in de Jaarbeurs van Utrecht. En Mökki Travel is erbij! Wij staan te trappelen om jou te ontmoeten en je alles te vertellen over de mooiste Fins Lapland reizen. We geven je graag alvast wat praktische informatie en tips over de Vakantiebeurs 2024.

Op de Vakantiebeurs 2024 mag je de meest uiteenlopende exposanten op het gebied van vakanties verwachten. Een stedentrip, ontspannende vakantie naar de zon of een reis naar een bijzondere plek? Als fan van Fins Lapland weten wij het wel!

Kom dus ook zeker even langs bij de kraam van Mökki Travel en laat je inspireren door de mogelijkheden van een Fins Lapland vakantie. We vertellen je graag meer over de heerlijke vakantiehuisjes met sauna, en de unieke excursies. Denk aan:

– Spotten van het Noorderlicht
– Raften, kanoën en wandelen in Nationale parken
– IJsvissen, ice karting en sneeuwscootertocht
– Husky sledetocht of rendierentocht
– Skiën op bijzondere locaties (met verlichting)

Wanneer is de Vakantiebeurs in Utrecht?

Vakantiebeurs 2024: donderdag 11 januari t/m zondag 14 februari.
Openingstijden Vakantiebeurs 2024: iedere dag van 9.30 tot 17.00 uur.

De Vakantiebeurs in Utrecht bestaat al sinds de jaren ’70 en wordt normaal gezien gehouden in januari. De Vakantiebeurs 2023 is reeds voorbij en vond plaats van donderdag 12 januari t/m zondag 15 januari. De Vakantiebeurs 2025 vindt naar verwachting plaats van donderdag 9 januari t/m zondag 12 januari.

Waar is de Vakantiebeurs 2024 in Utrecht?

Deze vindt plaats in de Jaarbeurs. Het adres is:

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Vakantiebeurs 2024 tickets, wat kost het?

De prijzen van de Vakantiebeurs 2024 wisselen van moment tot moment. Tot en met 31 oktober 2023 bestel je early bird tickets voor €13,75, geldig op een dag naar keuze. Kids tot en met 14 jaar komen nog voordeliger uit de bus.

Tickets Vakantiebeurs 2024 prijzen:

– Dagticket volwassenen: €13,75 (early bird t/m 31 oktober)
– Dagticket voorverkoop: €14,75
– Dagticket voorverkoop tieners 8 t/m 14 jaar: €8,50
– Dagticket voorverkoop kids 4 t/m 7 jaar: €1,00 (onder begeleiding volwassene)

Koop je Vakantiebeurs tickets tijdens de beurs, dan betaal je wat meer. Je betaalt €2 extra bij online bestellen en €3 extra bij aan de kassa bestellen – bovenop de voorverkoop prijs. Dit geldt niet voor kinderen jonger dan 7 jaar.

Vakantiebeurs korting scoren?

Je scoort korting op de Vakantiebeurs 2024 door je tickets zo vroeg mogelijk te bestellen (bij voorkeur vóór 31 oktober). Daarnaast maken studenten en docenten gebruik van een speciaal kortingstarief van €11 per ticket. Soms heb je geluk en tik je een Vakantiebeurs kortingscode op de kop. De actiecode voer je in op de website tijdens het bestellen. De kortingscode van de Vakantiebeurs wordt dan automatisch verrekend.

Plattegrond Vakantiebeurs 2024, waar vind ik die?

Je kunt de plattegrond gratis én interactief inzien via de Jaarbeurs Live app.

Als je een papieren versie van de Vakantiebeurs plattegrond wilt dan kun je deze kopen tijdens het bestellen van je tickets. Deze ‘Miniguide & plattegrond Vakantiebeurs’ kost €2,50 en bevat alle activiteiten, routes en de beursplattegrond. De inkomsten worden geschonken aan een goed doel, Trees for All, dat zich inzet voor een beter klimaat en biodiversiteit.

Parkeren Vakantiebeurs 2024, waar kan dat?

Je kunt bij de Vakantiebeurs parkeren op parkeerterrein P2, P4 en P6.

De kosten bedragen €4,40 per uur of €28 dagtarief (online €24).

Let op, wie eerder bij de parking van de Jaarbeurs is geweest moet rekening houden met veranderingen. De terreinen P1 en P3 zijn niet beschikbaar in verband met woningbouw.

Het kan daarnaast belangrijk zijn om te weten dat in het centrum van Utrecht een milieuauto voor oudere (diesel)auto’s geldt. Je mag met een voertuig met emissieklasse 4 of hoger parkeren op bovengenoemde parkings. Voldoe je niet? Parkeer dan op P2. Dit gebied valt buiten de milieuzone (voer in via Maps: Truus van Lierlaan, Utrecht)

Vakantiebeurs parkeren P+R, wat zijn de opties?

Besparen op parkeerkosten bij de Jaarbeurs? Parkeer dan voor €6,30 bij een van de P+R terreinen in de omgeving. De OV-kaart voor de reis vanaf de parking naar de Vakantiebeurs zit bij dit bedrag inbegrepen.

– P+R Westraven: circa 15 minuten reistijd
– P+R Berlijnplein: circa 20 minuten reistijd
– P+R Papendorp: circa 25 minuten reistijd
– P+R Science Park: circa 30 minuten reistijd

Met het OV naar de Vakantiebeurs, waar uitstappen?

Door voor het openbaar vervoer te kiezen zit je niet vast aan parkings en parkeerkosten, en stap je vlakbij de deur uit. Je reist naar Centraal Station Utrecht en loopt in de richting van de Jaarbeurs, dit staat met pijlen aangegeven. Het is slechts 5 minuten lopen!

Maak er een dagje uit van…

Of je nu wel of geen vakantie wilt gaan boeken, het is toch altijd leuk om rond te lopen op de Vakantiebeurs?! Boek bijvoorbeeld een Foodtour voor €5,00 en proef heerlijke hapjes en drankjes met smaken van over de hele wereld. Laat je inspireren door de leukste reistips.

…En vergeet niet om Mökki Travel te bezoeken!

Wij wachten je vol enthousiasme op in onze stand op de Vakantiebeurs 2024. Volg het Noorderlicht en kom als vanzelf bij ons aan om de sfeer van Fins Lapland alvast te proeven. Wij helpen je graag met het samenstellen van de perfecte reis. Een unieke vakantie die je zonder twijfel de rest van je leven bij blijft staan. Ontdek het zelf!

Filteren