Fatbike safari met gids

Levi, Lapland
Ruka fietspad in de zomerFatbikes in Finlandvrouw op mountainbike in ruka
vrouw op mountainbike in ruka
Ruka fietspad in de zomer
Fatbikes in Finland
vrouw op mountainbike in ruka

Tijdens deze safari daag je jezelf uit door samen met je gids op een fatbike (een soort mountainbike met extra dikke banden) de mooiste uitkijkpunten van omgeving Ruka te bekijken. De route wordt aangepast aan de groep zodat iedereen mee kan. Tijdens de trip is er uiteraard tijd voor een pauze om worstjes te grillen boven het vuur. Je hebt de keuze uit een elektrische of een reguliere fatbike. De trip duurt in totaal zo’n 1,5 tot 2 uur.

Prijs: € 44,00 p.p.

 

 

Reviews

Lapland is betoverend!

5,0 rating
januari 14, 2022

We hebben een ontzettend fijne tijd gehad in Lapland. Een week in een totaal andere wereld. Je went snel aan de kou. De natuur is adembenemend en de activteiten (huskies – pak de 10km tocht, rendieren, sneeuwscooter, ijsvissen, skien en sneeuwwandelen) zijn spectaculair. Wij zaten in een hele leuke en knusse blokhut van Mokki met alle goede voorzieningen. Ruka is een gezellig en knus skidorp. Alles is goed te doen per bus en taxi. Wij hebben enorm genoten en het Noorderlicht gezien :-).

Raimond Rovers

Winterwonderland

5,0 rating
januari 14, 2022

Prachtige reis, wat een waanzinnig mooie omgeving
Bitterkoud en heel veel sneeuw.
Huisje was eenvoudig maar prima. Loopafstand naar de pistes.
Goede skifaciliteiten. Restaurants ook dichtbij en uitstekend
We hebben echt genoten. Laura heeft het erg goed geregeld voor ons !

Familie Vennema

Prachtreis

5,0 rating
maart 3, 2020

Met Mökkitravel hebben wij een prachtige reis naar Finland gemaakt. Het boeken was heel makkelijk. Kies zelf een huisje, kies de vlucht, kies de activiteiten: alles in handige stappen op 1 website bijeen. In Finland konden wij keurig met de bus naar ons huisje, wat zelfs nog iets goedkoper was dan Mökki had aangegeven. Het huisje was heerlijk knus en warm bij aankomst. Bij alle activiteiten werden we opgehaald en thuisgebracht. En wat een leuke activiteiten waren het: rendieren, husky’s en noorderlicht. We hebben alles gezien en het was een geweldige belevenis. Mökki Travel, bedankt!

Familie Hiensch

Schitterende reis naar Ruka, Lapland - februari 2020

5,0 rating
maart 2, 2020

We hebben een ontzettend mooie reis gehad waarin alles keurig verzorgd was. We kregen goede tips vanuit Mökki en genoten volop! Op de laatste avond nog een schitterende toegift met een helder Noorderlicht. Echt een aanrader.

Jos

Adembenemend zo mooi kan Finland zijn

5,0 rating
maart 1, 2020

Mökki, dank voor de door jullie ‘top’ georganiseerde reis naar Ruka, waarbij jullie uitstekend met onze wensen rekening gehouden hebben.
Kortom een heerlijke actieve week gehad vanuit ‘onze Mökki’ aan het Frozen Lake. Met als ‘kers op de taart’ het mooie schouwspel van Noorder licht.

Eric
Lees meer reviews
Filteren