Maak kennis met de Finse levensstijl

Levi, Lapland
man braadt worstjes boven vuur in Oulankajongen met vis in rukatheepot op rooster boven het vuur
bilberries in de hand bij Oulanka
man braadt worstjes boven vuur in Oulanka
jongen met vis in ruka
theepot op rooster boven het vuur

Deze activiteit is te boeken op maandagen en vrijdagen. Tijdens de trip maak je uitgebreid kennis met de Finse levensstijl. Finnen staan erom bekend dat ze hun voedsel uit de pure natuur vergaren. Afhankelijk van het seizoen ga je vissen of bessen plukken (het seizoen voor bessen plukken is juli en augustus). Uiteraard is er ook tijd voor een kampvuur waar jullie lunch wordt klaargemaakt.
De duur van deze activiteit is in totaal ongeveer 3 uur.

Prijs: € 49,00 p.p.

 

 

Reviews

Lapland is betoverend!

5,0 rating
januari 14, 2022

We hebben een ontzettend fijne tijd gehad in Lapland. Een week in een totaal andere wereld. Je went snel aan de kou. De natuur is adembenemend en de activteiten (huskies – pak de 10km tocht, rendieren, sneeuwscooter, ijsvissen, skien en sneeuwwandelen) zijn spectaculair. Wij zaten in een hele leuke en knusse blokhut van Mokki met alle goede voorzieningen. Ruka is een gezellig en knus skidorp. Alles is goed te doen per bus en taxi. Wij hebben enorm genoten en het Noorderlicht gezien :-).

Raimond Rovers

Winterwonderland

5,0 rating
januari 14, 2022

Prachtige reis, wat een waanzinnig mooie omgeving
Bitterkoud en heel veel sneeuw.
Huisje was eenvoudig maar prima. Loopafstand naar de pistes.
Goede skifaciliteiten. Restaurants ook dichtbij en uitstekend
We hebben echt genoten. Laura heeft het erg goed geregeld voor ons !

Familie Vennema

Prachtreis

5,0 rating
maart 3, 2020

Met Mökkitravel hebben wij een prachtige reis naar Finland gemaakt. Het boeken was heel makkelijk. Kies zelf een huisje, kies de vlucht, kies de activiteiten: alles in handige stappen op 1 website bijeen. In Finland konden wij keurig met de bus naar ons huisje, wat zelfs nog iets goedkoper was dan Mökki had aangegeven. Het huisje was heerlijk knus en warm bij aankomst. Bij alle activiteiten werden we opgehaald en thuisgebracht. En wat een leuke activiteiten waren het: rendieren, husky’s en noorderlicht. We hebben alles gezien en het was een geweldige belevenis. Mökki Travel, bedankt!

Familie Hiensch

Schitterende reis naar Ruka, Lapland - februari 2020

5,0 rating
maart 2, 2020

We hebben een ontzettend mooie reis gehad waarin alles keurig verzorgd was. We kregen goede tips vanuit Mökki en genoten volop! Op de laatste avond nog een schitterende toegift met een helder Noorderlicht. Echt een aanrader.

Jos

Adembenemend zo mooi kan Finland zijn

5,0 rating
maart 1, 2020

Mökki, dank voor de door jullie ‘top’ georganiseerde reis naar Ruka, waarbij jullie uitstekend met onze wensen rekening gehouden hebben.
Kortom een heerlijke actieve week gehad vanuit ‘onze Mökki’ aan het Frozen Lake. Met als ‘kers op de taart’ het mooie schouwspel van Noorder licht.

Eric
Lees meer reviews
Filteren