Raften in Oulanka national park

Levi, Lapland

Deze rafttocht is zeer geschikt voor de adrenaline junkies. Nadat je met de auto naar het startpunt bent gebracht krijg je een veiligheids- en paddle-instructie. Met de gids neem je plaats in de raft en dan kan het avontuur beginnen. Je zult de meest uitdagende stromingen van de Kitka Canyon rivier passeren. Ondertussen kan je genieten van de bijzondere omgeving. Voordat je weer aan wal gaat heb je prachtig uitzicht op de 9 meter hoge Jyrävä Waterval. Na de rafttocht staat er een hike van 1,5km terug naar de auto op het programma.
Vergeet niet een set droge kleding mee te nemen want met deze tocht blijf je zeker niet droog.

De totale duur van het programma inclusief transfers is 3 uur.
Prijs: € 69,00 p.p. (minimumleeftijd voor deze trip is 18 jaar)

 

Reviews

Fantastische ervaring

Rated 5,0 out of 5
februari 13, 2024

We hebben een fantastische reis gemaakt mede dankzij Mökki travel!

Alles was perfect tot in de puntjes geregeld!

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de reis is aangepast zoals wij dat wilde!

Ik ben zeer tevreden en kom zeker bij jullie terug!!

Bedankt Yvonne hiervoor!

Marieke Kuijl

Fantasche vakantie gehad

Rated 5,0 out of 5
februari 12, 2024

Fijne communicatie vooraf met Yvonne van Mokkitravel, waarbij alle vragen goed beantwoord werden. Wij hadden een groter gezelschap van 9 personen, waaronder een kind van 2 jaar. Onze geboekte Mokki was super! Schoon, compleet, meer dan groot genoeg en op een heerlijke locatie midden in de natuur. De uitleg in de e-mail voor vertrek over het huisje, de skibus en overige zaken waren duidelijk en praktisch. Onze uitgezochte excursies/activiteiten waren ook netjes voor ons geregeld, ook voor ons kindje. Echt een prachtige en onbezorgde vakantie dankzij Yvonne en Mokkitravel!

Kim Kusters

Geweldige vakantie!

Rated 5,0 out of 5
februari 12, 2024

Wat hebben wij een fijne vakantie gehad! Alles was goed geregeld en wat was het daar mooi! Zeker een aanrader om de vakantie te laten regelen door Mökki travel!

Michelle

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
januari 18, 2024

Alles was goed geregeld en waar we hulp nodig hadden werden we direct geholpen. We kregen voor, tijdens en na de reis steeds een snelle en vriendelijke reactie, wat een goede service! Ruka is een gezellig stadje en Ruka Adventures een goede organisatie voor de activiteiten, met enthousiaste gidsen die veel kunnen vertellen over de omgeving en het land. Het huisje waar we verbleven was simpel maar goed. Alles wat je nodig hebt is er. Comfortabele bedden, een fijne douche en een heerlijke sauna/houtkachel om op te warmen na een koude dag in de sneeuw. Het centrum van Ruka was ongeveer 20 minuten lopen, maar door de sprookjesachtige omgeving was dat geen straf. De wandeling is prima te doen.

Ik zou Mökki travel zeker aanraden!

Luuk en Marloes

Vakantie naar Ruka, Finland

Rated 5,0 out of 5
januari 18, 2024

Onze vakantie was een groot succes. we waren in Finland tijdens de kerst en oud & Nieuw. We zijn supergoed geholpen door Mökki travel. Zij hebben voor ons de activiteiten gepland, de reis en de taxi van en naar het vliegveld. We hebben een geweldige vakantie gehad en ook nog geluk gehad het Noorderlicht te kunnen aanschouwen. Yvonne was altijd goed bereikbaar en had ook veel geduld. wij hadden namelijk beste wel wat wijzigingen, maar helemaal top geregeld!

Fam. Stolk
Lees meer reviews
Filteren