Sneeuwscootersafari naar een rendierboerderij

Levi, Lapland

Allereerst krijg je geschikte kleding en een korte instructie over de sneeuwscooter. Hierna ga je met de sneeuwscooter de wildernis in. Er vindt een stop plaats bij een rendierenboerderij waar de rendierherder al op jullie staat te wachten met zijn vierbenige vrienden. De herder vertelt je over de rendieren en je krijgt de mogelijkheid om 300 meter op een rendierenslee te zitten en de rendieren te voeden.
Na de ontmoeting met de rendieren ga je worstjes braden bij het vuur en kan je genieten van koffie, thee of limonade in een Lapse teepee hut genaamd Kota. De rendierherder zal hier nog meer verhalen vertellen over het leven van en met de rendieren. Voor je weer terug de sneeuwscooter op gaat is er nog de mogelijkheid om een souvenirshop te bezoeken.

Duur: 3 uur
Afstand op sneeuwscooter: 28 km
Prijs: € 160,00 p.p. (je zit met 2 personen op een sneeuwscooter) en € 90,00 voor kinderen van 4-11 jaar.
Inclusief gids, materiaal, brandstof, verzekering en snacks.

Eventueel ook te boeken voor 1 persoon/sneeuwscooter:
Prijs: € 195,00 p.p. bij 1 persoon/sneeuwscooter
Inclusief gids, materiaal, brandstof, verzekering en snacks.
(wanneer u deze activiteit wenst te boeken met 1 persoon per sneeuwscooter neemt u dan contact met ons op)

 

Reviews

Sprookjeswereld

maart 28, 2024

Onze eerste kennismaking met Fins Lapland was fantastisch! Dankzij de sfeervolle, perfect gelegen Mökki, de overweldigend mooie natuur, vriendelijke mensen, sympathiek skigebied, avontuurlijke excursies een week om nooit te vergeten. Dit smaakt naar meer!

Marie

Alles fantastisch geregeld door Mökki Travel

maart 5, 2024

Alles was perfect geregeld. De activiteiten, de taxi, het contact met Mökki, alles liep op rolletjes.

Dankzij Mökki Travel hebben wij een geweldige week in Ruka gehad. Voor herhaling vatbaar.

De accommodatie in het bos voor 10 personen is een aanrader!

Dekker

Reis naar Ruka

februari 29, 2024

We hebben een fantastische vakantie gehad. Een huisje waar alles aanwezig was wat we nodig hadden. De excursies waren prachtig en goed geregeld. Yvonne is vriendelijk en altijd bereid om te helpen en vragen te beantwoorden.

Fam. Greve

Een fantastische ervaring en beleving

februari 27, 2024

We hebben een fantastische week gehad. We hadden een huisje (Bonfire 8) gehuurd en diverse activiteiten vooraf besteld. Alle activiteiten begonnen op één locatie (Ruka Adventures), wat niet ver lopen vanaf het huisje was. De mensen en gidsen bij Ruka Adventures waren er behulpzaam en aardig. Je kon daar een overal lenen en (hand)schoenen als je daar behoefte aan hebt. Alles was vooraf geregeld en netjes op papier gezet zodat we wisten waar en wanneer we moesten zijn. De communicatie met Mokki Travel verliep goed en duidelijk. Prima service. Wij hadden zelf nog een auto gehuurd zodat we in de vrij uren nog naar diverse plekken konden rijden. Voor bijvoorbeeld voor het noorderlicht, Suomu (poolcircel) en een tweetal nationale parken.

Mocht je een reis overwegen, ik zou Mokki Travel zeker aanraden.

Kiitos Mokki Travel voor alles.

J van der Zon

Prachtige ervaring

februari 21, 2024

Wij hebben een prachtige vakantie in Ruka/Kuusamo gehad. Alles was tip, top geregeld door Mökki Travel. Huisje was leuk, genoten van de open haard en de sauna en lekker dichtbij de bushalte (20 mtr. lopen) waar we om de dag keurig op tijd werden opgehaald door vriendelijke medewerkers van Ruka Adventure waar Mökki de activiteiten voor ons had gepland. We hebben genoten en waren ook positief verrast door de snelle reactie per mail van Mökki op een paar vragen die we toch nog hadden. Heel fijn als je zover van huis bent.

Corinne Baan
Lees meer reviews
Filteren