Sneeuwscootersafari naar een rendierboerderij

Levi, Lapland

Allereerst krijg je geschikte kleding en een korte instructie over de sneeuwscooter. Hierna ga je met de sneeuwscooter de wildernis in. Er vindt een stop plaats bij een rendierenboerderij waar de rendierherder al op jullie staat te wachten met zijn vierbenige vrienden. De herder vertelt je over de rendieren en je krijgt de mogelijkheid om 300 meter op een rendierenslee te zitten en de rendieren te voeden.
Na de ontmoeting met de rendieren ga je worstjes braden bij het vuur en kan je genieten van koffie, thee of limonade in een Lapse teepee hut genaamd Kota. De rendierherder zal hier nog meer verhalen vertellen over het leven van en met de rendieren. Voor je weer terug de sneeuwscooter op gaat is er nog de mogelijkheid om een souvenirshop te bezoeken.

Duur: 3 uur
Afstand op sneeuwscooter: 28 km
Prijs: € 145,00 p.p. (je zit met 2 personen op een sneeuwscooter) en € 85,00 voor kinderen van 4-11 jaar.
Inclusief gids, materiaal, brandstof, verzekering en snacks.

Eventueel ook te boeken voor 1 persoon/sneeuwscooter:
Prijs: € 180,00 p.p. bij 1 persoon/sneeuwscooter
Inclusief gids, materiaal, brandstof, verzekering en snacks.
(wanneer u deze activiteit wenst te boeken met 1 persoon per sneeuwscooter neemt u dan contact met ons op)

 

Reviews

Lapland is betoverend!

Rated 5,0 out of 5
januari 14, 2022

We hebben een ontzettend fijne tijd gehad in Lapland. Een week in een totaal andere wereld. Je went snel aan de kou. De natuur is adembenemend en de activteiten (huskies – pak de 10km tocht, rendieren, sneeuwscooter, ijsvissen, skien en sneeuwwandelen) zijn spectaculair. Wij zaten in een hele leuke en knusse blokhut van Mokki met alle goede voorzieningen. Ruka is een gezellig en knus skidorp. Alles is goed te doen per bus en taxi. Wij hebben enorm genoten en het Noorderlicht gezien :-).

Raimond Rovers

Winterwonderland

Rated 5,0 out of 5
januari 14, 2022

Prachtige reis, wat een waanzinnig mooie omgeving

Bitterkoud en heel veel sneeuw.

Huisje was eenvoudig maar prima. Loopafstand naar de pistes.

Goede skifaciliteiten. Restaurants ook dichtbij en uitstekend

We hebben echt genoten. Laura heeft het erg goed geregeld voor ons !

Familie Vennema

Prachtreis

Rated 5,0 out of 5
maart 3, 2020

Met Mökkitravel hebben wij een prachtige reis naar Finland gemaakt. Het boeken was heel makkelijk. Kies zelf een huisje, kies de vlucht, kies de activiteiten: alles in handige stappen op 1 website bijeen. In Finland konden wij keurig met de bus naar ons huisje, wat zelfs nog iets goedkoper was dan Mökki had aangegeven. Het huisje was heerlijk knus en warm bij aankomst. Bij alle activiteiten werden we opgehaald en thuisgebracht. En wat een leuke activiteiten waren het: rendieren, husky’s en noorderlicht. We hebben alles gezien en het was een geweldige belevenis. Mökki Travel, bedankt!

Familie Hiensch

Schitterende reis naar Ruka, Lapland - februari 2020

Rated 5,0 out of 5
maart 2, 2020

We hebben een ontzettend mooie reis gehad waarin alles keurig verzorgd was. We kregen goede tips vanuit Mökki en genoten volop! Op de laatste avond nog een schitterende toegift met een helder Noorderlicht. Echt een aanrader.

Jos

Adembenemend zo mooi kan Finland zijn

Rated 5,0 out of 5
maart 1, 2020

Mökki, dank voor de door jullie ‘top’ georganiseerde reis naar Ruka, waarbij jullie uitstekend met onze wensen rekening gehouden hebben.

Kortom een heerlijke actieve week gehad vanuit ‘onze Mökki’ aan het Frozen Lake. Met als ‘kers op de taart’ het mooie schouwspel van Noorder licht.

Eric
Lees meer reviews
Filteren