Kerst in Ruka

Authentieke Finse huisjes (Mökki's). Beleef Lapland zoals de Finnen het doen!

Persoonlijke service Reizen op maat Authentieke Finse huisjes

In Ruka beleef je de kerstdagen zoals je die kent uit de films: een wit en sprookjesachtig landschap, versierde kerstbomen en overal gezellige lichtjes. In jullie knusse mökki geniet je van het samenzijn met familie of vrienden, van de versgebakken kerstkoekjes en Finse glühwein bij een knisperend haardvuur…

Een kerst in Ruka kun je helemaal op jouw manier beleven. De bestemming heeft genoeg te bieden tijdens deze periode. Zo kun je de hele dag lekker genieten in de sneeuw en van de bijzondere Finse activiteiten die deze bestemming te bieden heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantische husky- of rendiersafari? Of ga in de avond samen op zoek naar het Noorderlicht tijdens een sneeuwschoenwandeling. Voor de liefhebbers van wintersport zijn de pistes ook gedurende de kerst geopend.

Op kerstavond brengen de kerstman en zijn rendieren een bezoek aan Ruka. Na jouw ontmoeting met de kerstman is het tijd voor een kerstdiner, want geen kerst is compleet zonder een heerlijke maaltijd! Deze kun je zelf bereiden in jullie eigen mökki, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te genieten van typisch Finse gerechten in één van de restaurants in het dorp.

Kortom, een sprookjesachtige ervaring! Naast de kerstdagen is het ook fantastisch om de jaarwisseling te vieren in Ruka.

Filteren