Marathon

Authentieke Finse huisjes (Mökki's). Beleef Lapland zoals de Finnen het doen!

Persoonlijke service Reizen op maat Authentieke Finse huisjes

Op 11 mei 2024 vindt de Helsinki City marathon plaats. Wil jij samen met een groep enthousiaste hardlopers deelnemen aan die mooie evenement? Meld je dan nu aan.

Vertrek op 9 mei 2024, terugkomst op 12 mei 2024

Deze marathonreis is inclusief:

Directe vlucht vanaf Amsterdam naar Helsinki

Startticket voor de (halve) marathon

3 nachten in het officiële marathonhotel inclusief ontbijt in Helsinki (verblijf in een tweepersoonskamer)

Mökki Travel hardloopshirt

Goede voorbereiding van John een gedreven KNAU-opgeleide hardlooptrainer

Een onvergetelijke ervaring en weer een vinkje op je bucketlist

Totaalprijs: € 975,00 per persoon

Deze exclusieve hardloopreis wordt georganiseerd in samenwerking met hardloopgroep No Limit Oosterhout. Je wordt intensief begeleid door John Snijders. 

John heeft zelf al heel veel wedstrijden gelopen en vijf maal een Marathon, met als beste tijd 3.43.45: uur.

Ben je woonachtig in omgeving Oosterhout? Dat heeft de voorkeur, zodat je regelmatig als het haalbaar is kan komen trainen bij No Limit. Wij trainen op maandag- en woensdagavond (19:30-21:00) en op zaterdagmorgen (aanvang 09:00) doen we altijd een duurloop gericht op de volgende wedstrijd/trail of om het niveau vast te houden en verder te verbeteren.

Je kunt ook de kilometers zelf maken (bv als je niet in de buurt woont) volgens hetzelfde schema waar de groep op gaat trainen, zodat het niveau een beetje naar elkaar toe kan groeien. Alleen op zaterdag aansluiten is ook mogelijk, zodat wij elkaar een beetje leren kennen alvorens wij vertrekken naar Helsinki voor de Marathon, wat natuurlijk ook een feestje moet/gaat worden!

Er zullen met regelmaat wedstrijd van 10/15/21.1 km in het schema verwerkt zitten. Dat is om je progressie te meten en je pakt net een ander tempo tijdens een wedstrijd. Daar train je onder andere je wilskracht/doorzettingsvermogen, wat je ten goede komt tijdens je Marathon.

Het spreek voor zich dat je wel al loopervaring moet hebben om aan te kunnen sluiten; 10 km onder het uur lopen is al een mooie basis, wedstrijdervaring o.a. halve marathons is nog beter. Je kunt de trainer altijd bellen om je doelstelling e/o twijfels te bespreken. Met de juiste motivatie kan je heel veel en snel iets opbouwen! De trainingen voor de Marathon beginnen vanaf 1-01-2024

De trainingen bestaan op maandag- en woensdagavond uit intervaltrainingen, m.a.w. kracht/snelheid e/o energie zuinig lopen. Vandaar dat regelmatig meten -tijdens een wegwedstrijd of trail- wat je progressie is van de doorlopen trainingen, meten is weten, toch?

Via het aangeboden marathonschema zal je zonder meer je doelstelling bereiken, ervan uitgaande dat je wel de kilometers maakt volgens het schema. Dat spreek voor zich, toch?

Andere activiteiten die je kunt doen om je conditie te verbeteren, is om op souplesse te fietsen e/o wandelen op de dagen dat je geen hardlooptraining doet. Alleen al om je spierpijntjes eruit te sporten, want die zullen er natuurlijk wel komen als wij aan het trainen zijn voor de langere stukken.

Voor meer informatie en/of boekingen:

Filteren