Noorderlichtreis

Noorderlichtreis

Tijdens deze 8-daagse reis staat alles in het teken van het Noorderlicht. Verblijf in de ongerepte natuur van Fins Lapland en ga op jacht naar het Noorderlicht tijdens twee unieke Noorderlicht excursies.
Wij zoeken voor je een mökki die geschikt is voor het gewenst aantal reispersonen én dat op de perfecte locatie ligt om het Noorderlicht te spotten.

Je reis ziet er als volgt uit.

Dag 1

Op zaterdag vlieg je met Finnair of met Lufthansa vanaf Schiphol naar Kuusamo.
Vanaf het vliegveld ga je of met de luchthavenbus of met de taxi naar jouw mökki.

Dag 2

Vandaag is je eerste echte dag in Fins Lapland. Je hebt vandaag volop de tijd om de omgeving te verkennen en het gezellige centrum van Ruka te bezoeken.

Dag 3

Overdag is er voldoende tijd om lekker de pistes op te gaan, een mooie wandeling te maken of gewoon heerlijk te relaxen bij de open haard of in je privé sauna.
Aan het eind van de dag zal je samen met een gids op zoek gaan naar het noorderlicht.

Dag 4

Vandaag is er weer voldoende tijd om de omgeving te ontdekken. Optioneel is er altijd een bezoek aan een rendieren en/of husky farm bij te boeken. Verder is er altijd de mogelijkheid om lekker te wandelen, langlaufen of gewoon heerlijk te relaxen. Afgewisseld met een heerlijke lunch in één van de leuke restaurants die in Ruka te vinden zijn. Met de tips die je hebt gekregen tijdens de sneeuwschoenwandeling van de vorige dag kan je misschien zelf ook nog wel het noorderlicht spotten!

Dag 5

De begint zoals alle andere. Je kunt rustig wakker worden, genieten van een ontbijt en je goed voorbereiden op de avond. Hierin vindt namelijk een Starlight sneeuwscooter safari plaats. Tijdens deze safari ga je samen met een gids op een sneeuwscooter op zoek naar het noorderlicht. Een ervaring om nooit te vergeten!

Dag 6 en 7

Deze dagen heb je alle vrijheid om zelf in te vullen. Ga nog even lekker de pistes op, zoek een leuke langlaufroute op, maak een mooie wandeling of ga lekker relaxen bij de open haard. Er zijn voldoende mogelijkheden! Wanneer je het leuk vindt is er uiteraard ook altijd de mogelijkheid om nog een extra excursie bij te boeken.

Dag 8

De laatste dag van je reis is aangebroken.
Filteren