Romantische reis

Tijdens deze 8-daagse reis kan je heerlijk samen genieten.
Wij zoeken een mökki die beschikt over een open haard en eigen sauna op een prachtige locatie in de natuur van Fins Lapland. Hier kan je samen even heerlijk tot rust komen.

Je reis ziet er als volgt uit.

Dag 1

Op zaterdag vlieg je met Finnair of met Lufthansa vanaf Schiphol naar Kuusamo.
Vanaf het vliegveld ga je met de luchthavenbus of met de taxi naar jouw mökki.

Dag 2

Vandaag is je eerste echte dag in Fins Lapland. Je hebt de hele dag de tijd om de omgeving te verkennen en het gezellige centrum van Ruka te bezoeken.

Dag 3

Een spannende dag. Vandaag staat er namelijk een bezoek aan een huskyboerderij op het programma. Uiteraard kan een tocht op een huskyslede hierbij niet ontbreken. Je hebt de keuze uit een tocht van 5km, 10km of 25km.
Na je bezoek aan de huskyboerderij kan je samen heerlijk opwarmen bij de open haard of in je eigen sauna.

Dag 4

Overdag is er voldoende tijd om te genieten van de omgeving, een wandeling te maken of misschien zelfs kennis te maken met de pistes van het mooie skigebied van Ruka. In de avond staat er een sneeuwschoenwandeling op het programma. Onder begeleiding van een gids ga je op jacht naar het noorderlicht. Een fantastische ervaring die niet mag ontbreken bij een bezoek aan Fins Lapland!

Dag 5

Na de activiteiten van de afgelopen dagen heb je vandaag de mogelijkheid om de dag zelf in te delen. Ga gezellig op pad naar het gezellige centrum van Ruka voor een kopje koffie, heerlijke lunch of lekker glaasje wijn. Geniet van de mooie omgeving en warm samen op in jullie eigen sauna.

Dag 6

Bij een bezoek aan Fins Lapland mag een bezoek aan een rendierenboerderij natuurlijk ook niet ontbreken. Deze staat vandaag dan ook op het programma. Naast het bezoek van de boerderij krijg je ook de mogelijkheid om een stukje te rijden op een rendierenslede.

Dag 7

Nadat jullie rustig aan wakker zijn geworden en je heerlijk hebt ontbeten in je mökki, is het tijd om de warme kleding weer aan te trekken. Deze keer voor een sneeuwscooter en ijsvistrip. Met een sneeuwscooter ga je onder begeleiding van een gids naar de perfecte plek om te ijsvissen.
Na deze activiteit is er nog voldoende tijd om samen het gezellige centrum van Ruka in te gaan of te genieten in je eigen Mökki van een glaasje wijn bij de open haard.

Dag 8

De laatste dag van je reis is aangebroken.
Filteren