Wintersportreis

Tijdens deze 8-daagse reis krijg je de mogelijkheid om volop te wintersporten in de prachtige Lapse omgeving. Zowel voor skiërs als snowboarders is Ruka een fantastische wintersportbestemming.

Wij zoeken voor u een Mökki die geschikt is voor het gewenst aantal reispersonen én dat op de perfecte locatie ligt ten opzichte van de skipistes. Bij deze reis is een skipas voor 6 dagen inbegrepen.

Je reis ziet er als volgt uit.

Dag 1

Op zaterdag vlieg je met Finnair of met Lufthansa vanaf Schiphol naar Kuusamo.
Vanaf het vliegveld ga je of met de luchthavenbus of met de taxi naar jou Mökki.

Dag 2

Vandaag is je eerste echte dag in Fins Lapland. Je hebt vandaag volop de tijd om de omgeving te verkennen en het gezellige centrum van Ruka te bezoeken. Uiteraard staan vandaag ook de eerste afdalingen op het programma.

Dag 3

Overdag is er voldoende tijd om lekker de pistes op te gaan, een mooie wandeling te maken of gewoon heerlijk te relaxen bij de open haard of in je privé sauna.
Aan het eind van de dag zal je samen met een gids op zoek gaan naar het noorderlicht.

Dag 4

Vandaag is er weer voldoende tijd om het fantastische skigebied van Ruka verder te ontdekken. Optioneel is er altijd een bezoek aan een rendieren en/of huskyfarm bij te boeken. Verder is er altijd de mogelijkheid om lekker te wandelen, langlaufen of gewoon heerlijk te relaxen. Afgewisseld met een heerlijke lunch in één van de leuke restaurants die in Ruka te vinden zijn.

Dag 5, 6 en 7

Deze dagen heb je alle vrijheid om zelf in te vullen. Ga nog lekker de pistes op, zoek een leuke langlaufroute op, maak een mooie wandeling of ga lekker relaxen bij de open haard. Er zijn voldoende mogelijkheden! Wanneer je het leuk vindt is er uiteraard ook altijd de mogelijkheid om nog een extra excursie bij te boeken. Ga bijvoorbeeld ijsvissen met een gids die je alles over de omgeving kan vertellen of maak een sneeuwscootertocht naar de Russische grens.

Dag 8

De laatste dag van je reis is aangebroken.
Filteren