Reviews

Authentieke Finse huisjes (Mökki's). Beleef Lapland zoals de Finnen het doen!

Persoonlijke service Reizen op maat Authentieke Finse huisjes

Lees hier alle reviews

Fantastische ervaring

Rated 5,0 out of 5
februari 13, 2024

We hebben een fantastische reis gemaakt mede dankzij Mökki travel!

Alles was perfect tot in de puntjes geregeld!

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de reis is aangepast zoals wij dat wilde!

Ik ben zeer tevreden en kom zeker bij jullie terug!!

Bedankt Yvonne hiervoor!

Marieke Kuijl

Fantasche vakantie gehad

Rated 5,0 out of 5
februari 12, 2024

Fijne communicatie vooraf met Yvonne van Mokkitravel, waarbij alle vragen goed beantwoord werden. Wij hadden een groter gezelschap van 9 personen, waaronder een kind van 2 jaar. Onze geboekte Mokki was super! Schoon, compleet, meer dan groot genoeg en op een heerlijke locatie midden in de natuur. De uitleg in de e-mail voor vertrek over het huisje, de skibus en overige zaken waren duidelijk en praktisch. Onze uitgezochte excursies/activiteiten waren ook netjes voor ons geregeld, ook voor ons kindje. Echt een prachtige en onbezorgde vakantie dankzij Yvonne en Mokkitravel!

Kim Kusters

Geweldige vakantie!

Rated 5,0 out of 5
februari 12, 2024

Wat hebben wij een fijne vakantie gehad! Alles was goed geregeld en wat was het daar mooi! Zeker een aanrader om de vakantie te laten regelen door Mökki travel!

Michelle

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
januari 18, 2024

Alles was goed geregeld en waar we hulp nodig hadden werden we direct geholpen. We kregen voor, tijdens en na de reis steeds een snelle en vriendelijke reactie, wat een goede service! Ruka is een gezellig stadje en Ruka Adventures een goede organisatie voor de activiteiten, met enthousiaste gidsen die veel kunnen vertellen over de omgeving en het land. Het huisje waar we verbleven was simpel maar goed. Alles wat je nodig hebt is er. Comfortabele bedden, een fijne douche en een heerlijke sauna/houtkachel om op te warmen na een koude dag in de sneeuw. Het centrum van Ruka was ongeveer 20 minuten lopen, maar door de sprookjesachtige omgeving was dat geen straf. De wandeling is prima te doen.

Ik zou Mökki travel zeker aanraden!

Luuk en Marloes

Vakantie naar Ruka, Finland

Rated 5,0 out of 5
januari 18, 2024

Onze vakantie was een groot succes. we waren in Finland tijdens de kerst en oud & Nieuw. We zijn supergoed geholpen door Mökki travel. Zij hebben voor ons de activiteiten gepland, de reis en de taxi van en naar het vliegveld. We hebben een geweldige vakantie gehad en ook nog geluk gehad het Noorderlicht te kunnen aanschouwen. Yvonne was altijd goed bereikbaar en had ook veel geduld. wij hadden namelijk beste wel wat wijzigingen, maar helemaal top geregeld!

Fam. Stolk

Fantastische reis!!

Rated 5,0 out of 5
januari 13, 2024

Wat een fantastische reis naar Lapland hebben we gehad. Alles was geweldig! Mokkitravel had alles goed geregeld en contact was makkelijk te leggen. Ik had wel 3 maanden in Lapland willen blijven zo mooi. De mokki was erg knus en gezellig. Sauna erbij was top, elke dag gebruik van gemaakt. We hebben bijna alle excursies gedaan die we maar konden doen en hadden er geen willen missen. Allemaal uniek en leuk! Drie wandelingen deden we maar ook die drie allemaal uniek en ben blij dat we ze allemaal gedaan hebben! Sneeuwscootertocht en de huskysledetocht waren wel echte hoogtepunten. We werden altijd keurig opgepikt bij de skibushalte door Ruka Adventures en teruggebracht naar waar we maar wilden. De kleding en schoenen die erbij in zaten waren ook prima, schoenen liepen erg lekker. We hebben ook een dagje geskied, wat ook erg leuk was voor de afwisseling. Kortom, een reis om nooit te vergeten!

Marit

Geweldige Lapland ervaring

Rated 5,0 out of 5
januari 9, 2024

Wij, 2 stellen, hebben eind 2023 begin 2024 dankzij Mokki een geweldige nieuwe ervaring erbij. Samen met onze contactpersoon van mokki hebben wij de reis vormgegeven. Hierbij werden goede tips aan ons gegeven. Vlucht, huisje, activiteiten en warmte thermo overalls zaten hier allemaal bij in. Maar ook een paklijst en informatie over de omgeving van het huisje werd door Mokki nog aan ons toegestuurd. Het was in een woord geweldig. Wat een onwijs mooie omgeving met een geweldig huisje en geweldige activiteiten. Mensen van Mokki wij willen jullie bedanken voor al het regel werk en het meedenken. Als we ooit nog eens gaan weten we jullie te vinden.

Myrthe

Lapland Finland, eigenlijk wilden we niet terug naar Nederland! Geweldig was het.

Rated 5,0 out of 5
januari 9, 2024

We hebben een geweldige week ervaren. Wat is Lapland Finland mooi! De reis, de accommodatie, de omgeving en de activiteiten waren prima verzorgd. Opvallend is het goede materiaal dat bij de activiteiten wordt gebruikt. Ook de verzorging bij de activiteiten is uitstekend. Het landschap is overweldigend, de stilte is heerlijk.

Tony

Perfecte vakantie

Rated 5,0 out of 5
januari 2, 2024

Hartstikke goed geregeld door het team van mökki. Huisje was geweldig, alles was voor ons geregeld en we hoefden nergens naar om te kijken. Eigenlijk hadden we zelfs te weinig tijd want er is nog zoveel meer om te doen daar!

Dirk

Fantastische reis

Rated 5,0 out of 5
januari 2, 2024

We hebben een fantastische reis in Finland gehad, excursies waren super leuk en de mökki was echt meer dan prachtig, echt heel erg tevreden over alles 😘

Fam hartman van lanen

Droomreis, fantastisch geregeld door Mokki

Rated 5,0 out of 5
januari 2, 2024

Een reis naar Lapland was al 30 jaar een droom van me en alles wat ik ervan hoopte is uitgekomen.

Heerlijke blokhut die goed geïsoleerd was, dus heerlijk warm.

Alle activiteiten waren prima geregeld. We werden steeds opgehaald bij een halte van de skibus, 500 m verderop.

Floaten, huskyslee, snowscooteren, heerlijke sauna op het platteland, het was allemaal even geweldig en goed geregeld.

Ik raad iedereen Mokki aan. Heel persoonlijk, ze maken een offerte op maat voor je en regelen alles tot in de puntjes.

Wanda en Louis

Lapland 2023

Rated 5,0 out of 5
januari 2, 2024

We raden Mökki Travel iedereen aan. We zijn ontzettend goed geholpen door Yvonne, zowel voor, tijdens als na de reis.

We kregen voor de reis veel handige informatie en tips toegezonden, dit heeft onze reis al zeker een voorsprong gegeven!

Tijdens de reis was alles fantastisch geregeld, de taxi’s op de luchthaven stonden klaar, de Mökki zag er netjes uit en was al direct verwarmd en alle activiteiten waren goed en duidelijk geregeld.

Kortom, door Mökki Travel hebben wij een onvergetelijke reis kunnen maken!

Demi

Betoverend Lapland

Rated 5,0 out of 5
december 28, 2023

Wij hebben al veel mooie vakanties mogen meemaken maar de afgelopen week in Fins Lapland Ruka met zijn sprookjesachtige omgeving was voor ons echt eentje van de buitencategorie, die moet iedereen een keer gezien hebben.

Een winterwonderland met betoverende landschappen geen massatoerisme en vriendelijke mensen.

De reis, het verblijf in een Lapse Mökki en de excursies waren goed geregeld.

Alle excursies voldeden aan onze verwachtingen.

Al bij al een fijne ervaring met Mökki Travel die deze mooie reis voor ons heeft samengesteld met extra dank aan Yvonne met het fijne mailverkeer.

Wij willen jullie een fijne jaarwisseling wensen en alle goeds voor het komende jaar,

Groeten,

Roger Esther Alex Maud en Myrea

Familie Aarts

Geweldige ervaring!

Rated 4,0 out of 5
december 23, 2023

Wij hebben een prachtige reis gehad in Lapland. Alles was goed geregeld van transfers, verblijf en activiteiten. Ondanks het matige weer in de week hebben wij prachtige dingen gezien en onze ogen uitgekeken. De huskyboerderij en de sneeuwscootersafari’s waren onze favoriet! Ook van alle andere activiteiten hebben wij genoten.

Bedankt voor de goede service!

Imke Ilvy Karlijn en Laura

Magisch mooi Lapland

Rated 5,0 out of 5
december 22, 2023

Het was een heerlijke reis. Fins lapland is magisch mooi. Doordat het bewolkt was hebben we helaas geen Noorderlicht gezien, dus we hebben een goede reden om nog eens terug te gaan en dat gaan we zeker doen.

Bas Evi

Lapland is betoverend!

Rated 5,0 out of 5
januari 14, 2022

We hebben een ontzettend fijne tijd gehad in Lapland. Een week in een totaal andere wereld. Je went snel aan de kou. De natuur is adembenemend en de activteiten (huskies – pak de 10km tocht, rendieren, sneeuwscooter, ijsvissen, skien en sneeuwwandelen) zijn spectaculair. Wij zaten in een hele leuke en knusse blokhut van Mokki met alle goede voorzieningen. Ruka is een gezellig en knus skidorp. Alles is goed te doen per bus en taxi. Wij hebben enorm genoten en het Noorderlicht gezien :-).

Raimond Rovers

Winterwonderland

Rated 5,0 out of 5
januari 14, 2022

Prachtige reis, wat een waanzinnig mooie omgeving

Bitterkoud en heel veel sneeuw.

Huisje was eenvoudig maar prima. Loopafstand naar de pistes.

Goede skifaciliteiten. Restaurants ook dichtbij en uitstekend

We hebben echt genoten. Laura heeft het erg goed geregeld voor ons !

Familie Vennema

Prachtreis

Rated 5,0 out of 5
maart 3, 2020

Met Mökkitravel hebben wij een prachtige reis naar Finland gemaakt. Het boeken was heel makkelijk. Kies zelf een huisje, kies de vlucht, kies de activiteiten: alles in handige stappen op 1 website bijeen. In Finland konden wij keurig met de bus naar ons huisje, wat zelfs nog iets goedkoper was dan Mökki had aangegeven. Het huisje was heerlijk knus en warm bij aankomst. Bij alle activiteiten werden we opgehaald en thuisgebracht. En wat een leuke activiteiten waren het: rendieren, husky’s en noorderlicht. We hebben alles gezien en het was een geweldige belevenis. Mökki Travel, bedankt!

Familie Hiensch

Schitterende reis naar Ruka, Lapland - februari 2020

Rated 5,0 out of 5
maart 2, 2020

We hebben een ontzettend mooie reis gehad waarin alles keurig verzorgd was. We kregen goede tips vanuit Mökki en genoten volop! Op de laatste avond nog een schitterende toegift met een helder Noorderlicht. Echt een aanrader.

Jos

Adembenemend zo mooi kan Finland zijn

Rated 5,0 out of 5
maart 1, 2020

Mökki, dank voor de door jullie ‘top’ georganiseerde reis naar Ruka, waarbij jullie uitstekend met onze wensen rekening gehouden hebben.

Kortom een heerlijke actieve week gehad vanuit ‘onze Mökki’ aan het Frozen Lake. Met als ‘kers op de taart’ het mooie schouwspel van Noorder licht.

Eric

Een ultieme winterwonderland ervaring!

Rated 5,0 out of 5
maart 1, 2020

Een fantastische ervaring. Mökki travel heeft de vliegreis, taxi, accommodatie en excursies perfect geregeld. We verbleven in een mooie mökki in Ruka. Vanuit dit wintersportdorpje kun je aan allerlei activiteiten deelnemen; sneeuwscootertocht, huskytocht, skiën, langlaufen, wandelingen door natuurparken, etc. We hadden het geluk om in één week twee keer het Noorderlicht te zien bij het bevroren meertje, vlakbij onze Mökki.

Lizet

Prachtige ervaring

Rated 5,0 out of 5
maart 1, 2020

We hebben genoten van een super mooie vakantie in Lapland. Alles was goed geregeld van begin tot eind. Ons huisje was heel knus en van alle gemakken voorzien. Mökki Travel heeft ons goed geinformeerd voor onze reis begon kregen we veel informatie en handige tips! We zullen zeker nog eens terug gaan en bij Mökki Travel boeken. Het was een reis om nooit te vergeten.. prachtige natuur & ontzettend veel leuke activiteiten om te doen!

Chapeau Mökki Travel!

Tot de volgende keer☃️

Groetjes,

Ruby en Ralph

Ruby en Ralph

Alles perfect geregeld door Mökki Travel

Rated 5,0 out of 5
december 23, 2019

Net terug van een geweldige week in Ruka, Lapland. Alles perfect geregeld door Mökki Travel. sneeuwscootersafari, huskytocht en bezoek rendierboerderij. Skigebied is ook top. Mokki net buiten het centrum in de bossen, een aanrader. Dank Mokki travel voor jullie top geregelde reis!!!

Sandra van der Munnik
Filteren