Reviews

Authentieke Finse huisjes (Mökki's). Beleef Lapland zoals de Finnen het doen!

Persoonlijke service Reizen op maat Authentieke Finse huisjes

Lees hier alle reviews

Prachtreis

5,0 rating
maart 3, 2020

Met Mökkitravel hebben wij een prachtige reis naar Finland gemaakt. Het boeken was heel makkelijk. Kies zelf een huisje, kies de vlucht, kies de activiteiten: alles in handige stappen op 1 website bijeen. In Finland konden wij keurig met de bus naar ons huisje, wat zelfs nog iets goedkoper was dan Mökki had aangegeven. Het huisje was heerlijk knus en warm bij aankomst. Bij alle activiteiten werden we opgehaald en thuisgebracht. En wat een leuke activiteiten waren het: rendieren, husky’s en noorderlicht. We hebben alles gezien en het was een geweldige belevenis. Mökki Travel, bedankt!

Familie Hiensch

Schitterende reis naar Ruka, Lapland - februari 2020

5,0 rating
maart 2, 2020

We hebben een ontzettend mooie reis gehad waarin alles keurig verzorgd was. We kregen goede tips vanuit Mökki en genoten volop! Op de laatste avond nog een schitterende toegift met een helder Noorderlicht. Echt een aanrader.

Jos

Adembenemend zo mooi kan Finland zijn

5,0 rating
maart 1, 2020

Mökki, dank voor de door jullie ‘top’ georganiseerde reis naar Ruka, waarbij jullie uitstekend met onze wensen rekening gehouden hebben.
Kortom een heerlijke actieve week gehad vanuit ‘onze Mökki’ aan het Frozen Lake. Met als ‘kers op de taart’ het mooie schouwspel van Noorder licht.

Eric

Een ultieme winterwonderland ervaring!

5,0 rating
maart 1, 2020

Een fantastische ervaring. Mökki travel heeft de vliegreis, taxi, accommodatie en excursies perfect geregeld. We verbleven in een mooie mökki in Ruka. Vanuit dit wintersportdorpje kun je aan allerlei activiteiten deelnemen; sneeuwscootertocht, huskytocht, skiën, langlaufen, wandelingen door natuurparken, etc. We hadden het geluk om in één week twee keer het Noorderlicht te zien bij het bevroren meertje, vlakbij onze Mökki.

Lizet

Prachtige ervaring

5,0 rating
maart 1, 2020

We hebben genoten van een super mooie vakantie in Lapland. Alles was goed geregeld van begin tot eind. Ons huisje was heel knus en van alle gemakken voorzien. Mökki Travel heeft ons goed geinformeerd voor onze reis begon kregen we veel informatie en handige tips! We zullen zeker nog eens terug gaan en bij Mökki Travel boeken. Het was een reis om nooit te vergeten.. prachtige natuur & ontzettend veel leuke activiteiten om te doen!
Chapeau Mökki Travel!
Tot de volgende keer☃️
Groetjes,
Ruby en Ralph

Ruby en Ralph

Onvergetelijke vakantie

5,0 rating
januari 10, 2020

Bedankt voor het perfecte regelen. Het was een unieke en onvergetelijke vakantie.

J.S.

Bedankt!

5,0 rating
december 27, 2019

Wij willen jullie nog bedanken, voor de snelle reacties op onze vragen. Wij hebben het onwijs naar ons zin gehad. Ook de activiteiten waren goed geregeld, wij en onze dochter hebben echt genoten. Het huisje was schoon en gezellig ingericht. Het dorpje is lopend ook prima te doen. Ik zal deze ervaring en vakantie nooit meer vergeten. Het is echt een aanrader.
Hartstikke bedankt !!

L.K.

Alles perfect geregeld door Mökki Travel

5,0 rating
december 23, 2019

Net terug van een geweldige week in Ruka, Lapland. Alles perfect geregeld door Mökki Travel. sneeuwscootersafari, huskytocht en bezoek rendierboerderij. Skigebied is ook top. Mokki net buiten het centrum in de bossen, een aanrader. Dank Mokki travel voor jullie top geregelde reis!!!

Sandra van der Munnik
Filteren