Hoe selecteren we een Mökki?

Een Mökki in Lapland

Hoe selecteren we een Mökki?

De mökki’s die wij aanbieden zijn allemaal eigendom van particuliere Finnen. Dit maakt deze accommodaties authentiek en zorgt er ook voor dat niet één accommodatie hetzelfde is. Wel worden alle mökki’s die worden aangeboden door Mökki Travel met zorg geselecteerd. De mökki’s moeten aan verschillende voorwaarden voldoen om in ons aanbod te komen. Dit doen we omdat we graag willen dat het verblijf in een mökki naast een authentieke ervaring, ook een comfortabele ervaring is. De eerste voorwaarde die we stellen is dat de mökki op loopafstand van de skibushalte of op loopafstand van een skilift en het centrum van Ruka ligt. Dit doen we zodat je wel het gevoel hebt dat je midden in de natuur verblijft, maar toch ook altijd dicht bij alle faciliteiten bent.

Verder vinden we het belangrijk dat je mökki een keuken heeft waar je ook zelf kan koken. We kunnen ons namelijk voorstellen dat het erg fijn is om na een actieve dag in de kou lekker in je eigen mökki te eten. Bovendien is het heel erg fijn als je iedere ochtend je eigen verse broodjes kan afbakken in de oven, zodat je altijd met een goed gevulde maag de deur uit kan.

Tot slot vinden we het heel belangrijk dat alle mökkis die faciliteiten hebben die nodig zijn voor een fijne vakantie. Dus een fijne zithoek, een warme douche en een comfortabele slaapplek.  

Wanneer een mökki aan al deze voorwaarden voldoet dan wordt deze opgenomen in ons assortiment.  

Filteren