Over ons

Authentieke Finse huisjes (Mökki's). Beleef Lapland zoals de Finnen het doen!

Persoonlijke service Reizen op maat Authentieke Finse huisjes

Even voorstellen..

Wij zijn Wim en Laura. Samen hebben we veel mooie reizen gemaakt en heel veel prachtige plekken mogen zien.  

Al jaren terug is het idee ontstaan om onze passie voor reizen te delen. Tijdens één van onze bezoekjes aan Fins Lapland viel het kwartje. We zagen zoveel mooie huisjes die op dat moment alleen nog maar werden verhuurd aan Finse toeristen dat we direct het gevoel hadden dat we hier meer mee moesten doen. 

Na terugkeer in Nederland zijn we beiden weer aan het werk gegaan maar het idee voor Mökki Travel was geboren. 
Een aantal maanden later kregen we de mogelijkheid om voor 6 maanden op wereldreis te gaan. Wim had inmiddels zijn eigen bedrijf in de automatisering verkocht en Laura kon voor 6 maanden onbetaald verlof nemen. 

Tijdens deze 6 maanden zijn de eerste stappen voor Mökki Travel gezet. Aan het eind van onze reis hebben we de auto naar Fins Lapland gepakt en hebben we gesproken met de Finse locals. Zij waren gelukkig net zo enthousiast over het idee om hun vakantiehuisjes aan Nederlanders te verhuren als wij dat zijn! Met deze hulp hebben we besloten om de vele mooie vakantiehuisjes die Fins Lapland rijk is aan te gaan bieden aan Nederlanders.

Omdat een reis naar Fins Lapland niet compleet is zonder één van de fantastische activiteiten die in het gebied worden aangeboden, bieden we naast het huren van een authentiek Finse Mökki, ook de mogelijkheid om meteen die activiteiten bij te boeken die jou aanspreken.

Zodat iedereen een authentiek Finse ervaring kan hebben en net zo kan genieten van een bezoek aan Fins Lapland als wij dat ook gedaan hebben.  

Filteren