Weg met de sleur: bedrijfsreizen en -uitjes naar betoverend Fins Lapland!

Mensen bij het vuur in huisje Lapland

We kennen het bijna allemaal wel: de dagelijkse sleur van vergaderingen, targets en deadlines. Wat nu als we je vertellen dat er een magische plek bestaat waar je als bedrijf kunt ontsnappen aan die routine en je team kunt trakteren op een onvergetelijk bedrijfsuitje?

Welkom in Fins Lapland, waar avontuur, teambuilding en natuur samenkomen in de betoverende plaats Ruka-Kuusamo. Bij Mökki Travel kunnen we je helpen om de perfecte bedrijfsreis naar dit winterse paradijs te boeken, compleet met authentieke Finse vakantiehuisjes en unieke ervaringen. Lees verder en ontdek waarom een bedrijfsuitje naar Fins Lapland een ervaring is die je team nooit zal vergeten!

De charme van Fins Lapland

Laten we eerlijk zijn, het organiseren van een bedrijfsuitje kan soms een hele klus zijn. Maar geloof ons, in dit geval is het de moeite waard! Fins Lapland biedt een ongeëvenaarde charme die je nergens anders ter wereld vindt. Stel je voor: omringd door de besneeuwde bossen en bevroren meren, genietend van het magische Noorderlicht dat de hemel verlicht. Ruka-Kuusamo biedt een sprookjesachtige omgeving waar je team zich kan onderdompelen in de schoonheid van de natuur en even helemaal tot rust kan komen.

Bij Mökki Travel helpen we je graag bij het plannen van je bedrijfsuitje naar Lapland en maken we een aanbod op maat. Voor grote bedrijven kunnen we soms zelfs een volledig eigen vliegtuig regelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mökki’s: authentieke Finse vakantiehuisjes

Bij Mökki Travel begrijpen we dat een bedrijfsuitje speciaal en uniek moet zijn om iets écht onvergetelijks neer te zetten. Daarom bieden we authentieke Finse vakantiehuisjes die je team een gezellige en huiselijke sfeer bieden. Dit noemen we in het Fins een mökki. Onze vakantiehuisjes zijn uitgerust met moderne voorzieningen en we bieden ook speciale huisjes met voldoende ruimte voor grote groepen.

Onze mökki’s vind je voornamelijk in de natuur nabij de plek Ruka. Geen grote hotels of resorts dus, maar de échte authentieke Finse ervaringen zoals de Finnen zelf hun vakanties besteden.

Besneeuwde mökki snowman in Lapland

Teambuildingactiviteiten in de sneeuw

Een bedrijfsuitje in Fins Lapland biedt niet alleen een adembenemende omgeving, maar ook talloze mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten. Samenwerken in een uitdagende omgeving versterkt de teamgeest en bevordert de samenwerking. Bij Mökki Travel kunnen we allerlei activiteiten voor je regelen, zoals een spannende sneeuwscootertocht, een opwindende husky-sledetocht of een ontspannen rendiersafari. Deze avonturen zullen niet alleen het moreel van je team verhogen, maar ook onvergetelijke herinneringen creëren.

Meer weten over de unieke activiteiten in Fins Lapland? Ontdek dan ons artikel over safari’s in Ruka.

Wintersport voor alle niveaus

Als je team van wintersport houdt, is Ruka-Kuusamo de perfecte bestemming! Met uitgestrekte pistes en poedersneeuw biedt dit Fins wintersportcentrum mogelijkheden voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Of je beginners in je bedrijf hebt die hun eerste pogingen wagen ervaren skiërs die op zoek zijn naar een uitdaging, Fins Lapland heeft voor welk wat wils. Na een dag vol plezier in de sneeuw kunnen je teamleden ontspannen in hun knusse vakantiehuisje en genieten van de sfeer van deze unieke bestemming.

Uniek culinair genieten in Lapland

Een bedrijfsuitje naar Fins Lapland is niet compleet zonder te genieten van de heerlijke Finse keuken. In Ruka-Kuusamo zijn meerdere restaurants en eetgelegenheden te vinden waar je traditionele Lapse gerechten kunt proeven, zoals rendiervlees, zalm een heerlijke bessen.

man en vrouw in café Ruka

Nu zul je wellicht wat gek opkijken van rendiervlees, maar wist je dat er in Lapland meer rendieren dan mensen leven? Ze eten in Lapland rendieren, zoals wij in Nederland rundvlees eten. Dit wordt ook grotendeels ontleend vanuit de traditionele Sami-cultuur, de oorspronkelijke bewoners van Lapland. De lokale delicatessen zullen zeker een unieke traktatie zijn voor de smaakpapillen van je team en hen een voorproefje geven van de rijke cultuur van deze regio.

Boek vandaag nog jouw onvergetelijke bedrijfsuitje!

Klaar om je team een ervaring te geven die ze nooit meer zullen vergeten? Voor bedrijfsuitjes en groepsreizen hebben we graag persoonlijk contact, zodat we alles tot in de puntjes kunnen regelen en een offerte op maat op kunnen stellen.

Neem vandaag nog contact met ons op en dompel jezelf en je team onder in de magie van Fins Lapland met Mökki Travel! Met authentieke Finse vakantiehuisjes (mökki’s), teambuildingactiviteiten in de sneeuw en de charme van Ruka-Kuusamo, staat je team een onvergetelijke reis te wachten. Bereid je voor op avontuur, gezelligheid en bonding in deze betoverende omgeving!

Filteren