Sneeuwschoenwandeling op zoek naar het Noorderlicht

Levi, Lapland

Wanneer de avond gevallen is ga je met de auto naar Pyhävaara en wandel je naar de top van de Pyhävaara Fell voor een helder uitzicht over de Northern sky. Onderweg zal de gids verhalen vertellen over het Noorderlicht en de Lapse natuur. Onderweg worden warme drankjes en sandwiches geserveerd. De hike is alles samen ongeveer 6km over ruig terrein. Een basisconditie is dus vereist.

Duur: 3 uur
Prijs: € 85,00 p.p. (minimum leeftijd 12 jaar)
Inclusief: transfers, materiaal en snacks

*Activiteiten zijn enkel te boeken in combinatie met een huisje.

 

Reviews

Lapland is betoverend!

5,0 rating
januari 14, 2022

We hebben een ontzettend fijne tijd gehad in Lapland. Een week in een totaal andere wereld. Je went snel aan de kou. De natuur is adembenemend en de activteiten (huskies – pak de 10km tocht, rendieren, sneeuwscooter, ijsvissen, skien en sneeuwwandelen) zijn spectaculair. Wij zaten in een hele leuke en knusse blokhut van Mokki met alle goede voorzieningen. Ruka is een gezellig en knus skidorp. Alles is goed te doen per bus en taxi. Wij hebben enorm genoten en het Noorderlicht gezien :-).

Raimond Rovers

Winterwonderland

5,0 rating
januari 14, 2022

Prachtige reis, wat een waanzinnig mooie omgeving
Bitterkoud en heel veel sneeuw.
Huisje was eenvoudig maar prima. Loopafstand naar de pistes.
Goede skifaciliteiten. Restaurants ook dichtbij en uitstekend
We hebben echt genoten. Laura heeft het erg goed geregeld voor ons !

Familie Vennema

Prachtreis

5,0 rating
maart 3, 2020

Met Mökkitravel hebben wij een prachtige reis naar Finland gemaakt. Het boeken was heel makkelijk. Kies zelf een huisje, kies de vlucht, kies de activiteiten: alles in handige stappen op 1 website bijeen. In Finland konden wij keurig met de bus naar ons huisje, wat zelfs nog iets goedkoper was dan Mökki had aangegeven. Het huisje was heerlijk knus en warm bij aankomst. Bij alle activiteiten werden we opgehaald en thuisgebracht. En wat een leuke activiteiten waren het: rendieren, husky’s en noorderlicht. We hebben alles gezien en het was een geweldige belevenis. Mökki Travel, bedankt!

Familie Hiensch

Schitterende reis naar Ruka, Lapland - februari 2020

5,0 rating
maart 2, 2020

We hebben een ontzettend mooie reis gehad waarin alles keurig verzorgd was. We kregen goede tips vanuit Mökki en genoten volop! Op de laatste avond nog een schitterende toegift met een helder Noorderlicht. Echt een aanrader.

Jos

Adembenemend zo mooi kan Finland zijn

5,0 rating
maart 1, 2020

Mökki, dank voor de door jullie ‘top’ georganiseerde reis naar Ruka, waarbij jullie uitstekend met onze wensen rekening gehouden hebben.
Kortom een heerlijke actieve week gehad vanuit ‘onze Mökki’ aan het Frozen Lake. Met als ‘kers op de taart’ het mooie schouwspel van Noorder licht.

Eric
Lees meer reviews
Filteren