Starlight snowmobile safari

Levi, Lapland

Wanneer de avond valt en de sterren beginnen te schijnen, starten we de motor en rijden we de nacht in. In het bos, weg van de straatlichten van Ruka, laat de lucht zijn ware kleuren zien. Met een beetje geluk zie je zelfs het Noorderlicht. Zo ontdek je Lapland op een werkelijk unieke manier! Een absolute aanrader voor wie graag activiteiten onderneemt om nooit meer te vergeten.

Hoe je geweldig winterplezier beleeft in Lapland met een noorderlicht sneeuwscootersafari

Mokki Travel is niet alleen een specialist in het aanbieden van mooie vakantiehuisjes in Lapland, maar ook in de natuur van Lapland en de Lapse levensstijl. Wij bieden toeristen die Lapland bezoeken spannende natuuractiviteiten en onvergetelijke reiservaringen. Kortweg, een reis naar noorderlicht om nooit meer te vergeten! Lees verder en ontdek waarom.

Hoogtepunten van sneeuwscooter rijden in Lapland

  • Een nauwe ontmoeting met wilde dieren
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Kleine groepen zorgen voor persoonlijkere service
  • Unieke ervaring om het noorderlicht te zien

Wat is een sneeuwscootersafari?


Als je het leuk vindt om de golven op zee te trotseren met een jetski, dan moet je op een dag zeker de Lapse wildernis en het met sneeuw bedekte Lapland in stijl hebben geprobeerd tijdens een noorderlicht sneeuwscootersafari. Als je 18 bent en je hebt een rijbewijs, spring je op een tweepersoons sneeuwscooter en volg je je gids over kronkelende paden door de wildernis van Lapland. Heb je geen rijbewijs of je bent nog te jong om een sneeuwscooter te besturen, dan geniet je als passagier achterop met de arctische lucht in je gezicht. In kleine groep rijd je tussen dennenbossen en over bevroren rivieren op zoek naar het noorderlicht en wilde dieren.

Waarom noorderlicht bekijken op een sneeuwscooter?

Naar het noorderlicht reizen doe je niet zomaar. Je maakt het uiterst bijzonder door op het noorderlicht te jagen vanop een sneeuwscooter. Een heldere lucht, duisternis en wat geduld zijn de beste ingrediënten voor het noorderlicht zien. Daarom ga tijdens deze safari in het donker ook met een sneeuwscooter de wildernis in, waar het noorderlicht het meest zichtbaar is, weg van alle lichtvervuiling. Een spannend avontuur waarbij je je gids volgt om je veiligheid te garanderen. Je gids zal regelmatig korte stops maken om je alles te vertellen over het noorderlicht, zoals hoe en waarom het tevoorschijn kan komen. Uiteraard krijg je voldoende de tijd om je eigen foto’s te maken.

Duur: 2 uur
Afstand op sneeuwscooter: 28km
Prijs: € 90,00 p.p. (je rijdt altijd met 2 personen op een sneeuwscooter)
Inclusief: transfer, brandstof en verzekering

Eventueel ook te boeken met 1 persoon per sneeuwscooter:
Prijs: 125,00 p.p. 1 persoon/sneeuwscooter
Inclusief: transfer, brandstof en verzekering
(Wens je deze activiteit te boeken met 1 persoon per sneeuwscooter neem dan contact met ons op)

 

 

Reviews

Lapland is betoverend!

Rated 5,0 out of 5
januari 14, 2022

We hebben een ontzettend fijne tijd gehad in Lapland. Een week in een totaal andere wereld. Je went snel aan de kou. De natuur is adembenemend en de activteiten (huskies – pak de 10km tocht, rendieren, sneeuwscooter, ijsvissen, skien en sneeuwwandelen) zijn spectaculair. Wij zaten in een hele leuke en knusse blokhut van Mokki met alle goede voorzieningen. Ruka is een gezellig en knus skidorp. Alles is goed te doen per bus en taxi. Wij hebben enorm genoten en het Noorderlicht gezien :-).

Raimond Rovers

Winterwonderland

Rated 5,0 out of 5
januari 14, 2022

Prachtige reis, wat een waanzinnig mooie omgeving

Bitterkoud en heel veel sneeuw.

Huisje was eenvoudig maar prima. Loopafstand naar de pistes.

Goede skifaciliteiten. Restaurants ook dichtbij en uitstekend

We hebben echt genoten. Laura heeft het erg goed geregeld voor ons !

Familie Vennema

Prachtreis

Rated 5,0 out of 5
maart 3, 2020

Met Mökkitravel hebben wij een prachtige reis naar Finland gemaakt. Het boeken was heel makkelijk. Kies zelf een huisje, kies de vlucht, kies de activiteiten: alles in handige stappen op 1 website bijeen. In Finland konden wij keurig met de bus naar ons huisje, wat zelfs nog iets goedkoper was dan Mökki had aangegeven. Het huisje was heerlijk knus en warm bij aankomst. Bij alle activiteiten werden we opgehaald en thuisgebracht. En wat een leuke activiteiten waren het: rendieren, husky’s en noorderlicht. We hebben alles gezien en het was een geweldige belevenis. Mökki Travel, bedankt!

Familie Hiensch

Schitterende reis naar Ruka, Lapland - februari 2020

Rated 5,0 out of 5
maart 2, 2020

We hebben een ontzettend mooie reis gehad waarin alles keurig verzorgd was. We kregen goede tips vanuit Mökki en genoten volop! Op de laatste avond nog een schitterende toegift met een helder Noorderlicht. Echt een aanrader.

Jos

Adembenemend zo mooi kan Finland zijn

Rated 5,0 out of 5
maart 1, 2020

Mökki, dank voor de door jullie ‘top’ georganiseerde reis naar Ruka, waarbij jullie uitstekend met onze wensen rekening gehouden hebben.

Kortom een heerlijke actieve week gehad vanuit ‘onze Mökki’ aan het Frozen Lake. Met als ‘kers op de taart’ het mooie schouwspel van Noorder licht.

Eric
Lees meer reviews
Filteren