Starlight snowmobile safari

Levi, Lapland

Wanneer de avond valt en de sterren beginnen te schijnen, starten we de motor en rijden we de nacht in. In het bos, weg van de straatlichten van Ruka, laat de lucht zijn ware kleuren zien. Met een beetje geluk zie je zelfs het Noorderlicht. Zo ontdek je Lapland op een werkelijk unieke manier! Een absolute aanrader voor wie graag activiteiten onderneemt om nooit meer te vergeten.

Hoe je geweldig winterplezier beleeft in Lapland met een noorderlicht sneeuwscootersafari

Mokki Travel is niet alleen een specialist in het aanbieden van mooie vakantiehuisjes in Lapland, maar ook in de natuur van Lapland en de Lapse levensstijl. Wij bieden toeristen die Lapland bezoeken spannende natuuractiviteiten en onvergetelijke reiservaringen. Kortweg, een reis naar noorderlicht om nooit meer te vergeten! Lees verder en ontdek waarom.

Hoogtepunten van sneeuwscooter rijden in Lapland

  • Een nauwe ontmoeting met wilde dieren
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Kleine groepen zorgen voor persoonlijkere service
  • Unieke ervaring om het noorderlicht te zien

Wat is een sneeuwscootersafari?


Als je het leuk vindt om de golven op zee te trotseren met een jetski, dan moet je op een dag zeker de Lapse wildernis en het met sneeuw bedekte Lapland in stijl hebben geprobeerd tijdens een noorderlicht sneeuwscootersafari. Als je 18 bent en je hebt een rijbewijs, spring je op een tweepersoons sneeuwscooter en volg je je gids over kronkelende paden door de wildernis van Lapland. Heb je geen rijbewijs of je bent nog te jong om een sneeuwscooter te besturen, dan geniet je als passagier achterop met de arctische lucht in je gezicht. In kleine groep rijd je tussen dennenbossen en over bevroren rivieren op zoek naar het noorderlicht en wilde dieren.

Waarom noorderlicht bekijken op een sneeuwscooter?

Naar het noorderlicht reizen doe je niet zomaar. Je maakt het uiterst bijzonder door op het noorderlicht te jagen vanop een sneeuwscooter. Een heldere lucht, duisternis en wat geduld zijn de beste ingrediënten voor het noorderlicht zien. Daarom ga tijdens deze safari in het donker ook met een sneeuwscooter de wildernis in, waar het noorderlicht het meest zichtbaar is, weg van alle lichtvervuiling. Een spannend avontuur waarbij je je gids volgt om je veiligheid te garanderen. Je gids zal regelmatig korte stops maken om je alles te vertellen over het noorderlicht, zoals hoe en waarom het tevoorschijn kan komen. Uiteraard krijg je voldoende de tijd om je eigen foto’s te maken.

Duur: 2 uur
Afstand op sneeuwscooter: 28km
Prijs: € 110,00 p.p. (je rijdt altijd met 2 personen op een sneeuwscooter)
Inclusief: transfer, brandstof en verzekering

Eventueel ook te boeken met 1 persoon per sneeuwscooter:
Prijs: 150,00 p.p. 1 persoon/sneeuwscooter
Inclusief: transfer, brandstof en verzekering
(Wens je deze activiteit te boeken met 1 persoon per sneeuwscooter neem dan contact met ons op)

 

 

Reviews

Sprookjeswereld

maart 28, 2024

Onze eerste kennismaking met Fins Lapland was fantastisch! Dankzij de sfeervolle, perfect gelegen Mökki, de overweldigend mooie natuur, vriendelijke mensen, sympathiek skigebied, avontuurlijke excursies een week om nooit te vergeten. Dit smaakt naar meer!

Marie

Alles fantastisch geregeld door Mökki Travel

maart 5, 2024

Alles was perfect geregeld. De activiteiten, de taxi, het contact met Mökki, alles liep op rolletjes.

Dankzij Mökki Travel hebben wij een geweldige week in Ruka gehad. Voor herhaling vatbaar.

De accommodatie in het bos voor 10 personen is een aanrader!

Dekker

Reis naar Ruka

februari 29, 2024

We hebben een fantastische vakantie gehad. Een huisje waar alles aanwezig was wat we nodig hadden. De excursies waren prachtig en goed geregeld. Yvonne is vriendelijk en altijd bereid om te helpen en vragen te beantwoorden.

Fam. Greve

Een fantastische ervaring en beleving

februari 27, 2024

We hebben een fantastische week gehad. We hadden een huisje (Bonfire 8) gehuurd en diverse activiteiten vooraf besteld. Alle activiteiten begonnen op één locatie (Ruka Adventures), wat niet ver lopen vanaf het huisje was. De mensen en gidsen bij Ruka Adventures waren er behulpzaam en aardig. Je kon daar een overal lenen en (hand)schoenen als je daar behoefte aan hebt. Alles was vooraf geregeld en netjes op papier gezet zodat we wisten waar en wanneer we moesten zijn. De communicatie met Mokki Travel verliep goed en duidelijk. Prima service. Wij hadden zelf nog een auto gehuurd zodat we in de vrij uren nog naar diverse plekken konden rijden. Voor bijvoorbeeld voor het noorderlicht, Suomu (poolcircel) en een tweetal nationale parken.

Mocht je een reis overwegen, ik zou Mokki Travel zeker aanraden.

Kiitos Mokki Travel voor alles.

J van der Zon

Prachtige ervaring

februari 21, 2024

Wij hebben een prachtige vakantie in Ruka/Kuusamo gehad. Alles was tip, top geregeld door Mökki Travel. Huisje was leuk, genoten van de open haard en de sauna en lekker dichtbij de bushalte (20 mtr. lopen) waar we om de dag keurig op tijd werden opgehaald door vriendelijke medewerkers van Ruka Adventure waar Mökki de activiteiten voor ons had gepland. We hebben genoten en waren ook positief verrast door de snelle reactie per mail van Mökki op een paar vragen die we toch nog hadden. Heel fijn als je zover van huis bent.

Corinne Baan
Lees meer reviews
Filteren